pamFLEȚI

Gorjul, județul în care diriginții sunt puși să înscrie copiii la vaccinare. Minciuna zilnică din comunicatul DSP!

Direcția de Sănătate Publică Gorj minte zilnic, de câteva luni încoace, în comunicatele oficiale cu privire la vaccinare, fără ca nimeni să se sesizeze. 

„Până astăzi, 28 mai 2021, ora 14.00, s-au primit 119.861 doze vaccin anti-Covid și au fost vaccinate 109.544 persoane, dintre care 49.637 persoane vaccinate cu a doua doză“, scrie în comunicatul de vineri. 

Știți cum calculează DSP Gorj numărul de persoane vaccinate? Îi adună pe cei care au făcut prima doză cu cei care au făcut a doua doză, de parcă cei din a doua categorie nu ar fi deja incluși în prima. Și așa le dă peste 109 mii de persoane vaccinate.

În realitate, aproape 50 de mii de gorjeni au făcut ambele doze de vaccin și încă zece mii au făcut-o doar pe prima, deci în cel mai bun caz putem să vorbim de 60 de mii de vaccinați, în niciun caz de 109.544 de persoane.

Mai nou, prefectul Răducan Morega încearcă să creeze falsa impresie că gorjenii se înghesuie la vaccinare, de parcă nu vedem cu toții cum bate vântul prin centrele specializate. Din disperare, prefectul încearcă să îi ademenească pe oameni cu vaccinul în parc sau la Mall, fără să își dea seama că astfel de exagerări mai degrabă îi sperie pe oameni.

Știți câți gorjeni s-au vaccinat în 24 de ore, potrivit ultimelor două raportări? Doar 555, dintre care 282 pentru rapel și 273 de vaccinați noi. Cu alte cuvinte, campania de vaccinare miroase a eșec, în ciuda faptului că s-a investit enorm nu doar pentru cumpărarea dozelor cu aproape 20 de euro bucata, dar și cu plata personalului din centre și alte cheltuieli. Și cheltuielile sunt enorme. 

Dacă luăm în calcul că în jur de 60 de mii de gorjeni au făcut măcar o doză de vaccin și că DSP calculează incidența de infectare la o populație de 355.701, rezultă că s-au vaccinat mai puțin de 18% din gorjenii de peste 16 ani.

Ca să vedeți cât de departe merg autoritățile din Gorj, mai nou vor să lege vaccinul de Ziua Copilului. O idee mai idioată nu putea naște decât dintr-o troacă useristă! Cum să îi spui unui copil, fie el adolescent, pentru că doar cei peste 16 ani pot fi vaccinați, că primește cadou de ziua lui un vaccin? Ca să le iasă cifrele, diriginții au fost puși să facă liste cu copiii care merg la vaccin pe 1 Iunie. Nu o spunem noi, ci directorul DSP Gorj, Narcis Stoian. ”Dacă vremea este favorabilă, acest maraton va avea loc în Parcul Central din Târgu Jiu, la Foișor. Avem un parteneriat cu Prefectura Gorj și Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Cei care au dorit să se vaccineze, au completat o cerere către diriginți cu acordul părinților. Dacă vremea nu va fi bună, vaccinarea se va face într-o altă locație pe care o vom anunța în prealabil”, a spus Stoian. (Stoiane, lapădă-te de Satana!)

Asta o denumiți voi normalitate? Oare câți copii s-au înscris pe liste de jenă sau de teamă? Și urmează copiii între 12 și 15 ani, pentru că tocmai a fost autorizat vaccinul și pentru ei.

În timp ce centrele de vaccinare sunt goale, că asta este, nu se mai vaccinează lumea, ei fac vaccinuri în parc, unde nu poate fi făcută o dezinfecție ca lumea. Centrele făcute ca la carte lucrează la 25% din capacitate, dar ei amenajează centre noi în tot felul de „tomberoane“, iar în curând o să ne trezim că aleargă după noi cu seringa pe la terase.

Asta ca să nu mai vorbim de regulile aberante, în care nu poți invita la nuntă pe cineva care nu a făcut vaccinul. Și mai au tupeul să spună că asta nu este discriminare. Toată această agitație are loc într-o perioadă în care, în Gorj, mai apare un caz de Covid la două zile. Covidul a plecat, dar doza de teroare ni se livrează în continuare. De ce? Pentru că asta numesc unii progres, pentru că există legături simpatice între liderii USR și Big Pharma, pentru că trebuie stoarsă de bani orice țară condusă de dobitoci și, nu în ultimul rând, trebuie menținută teroarea, fapt dovedit că duce la controlul absolut!

Vizualizări: 4,019

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: