pamFLEȚI

Vrem lămuriri. Deschid și eu TeenBoom sau nu? Dăm drumul la evenimente?

Scriu acum, la ora 20:30, la o cafenea (Slavă Domnului că în sfârșit s-au deschis), câteva rânduri, după ce de vreo două ore mă strofoc să văd cum pregătesc din nou treburile pentru evenimente, să pregătesc din nou TeenBOOM (pentru cunoscători), să bag în revizie tot ce înseamnă aparatură, transport și să recalific personal, pentru că și eu, dar și mulți alți antreprenori, am fost nevoiți să punem pe liber personal pe care îl pregătisem pentru ce avea de făcut, deoarece nu le mai puteam da de muncă. 

Mai marii politicieni ce ne conduc ne oferă, ca la puii de curcă, apă cu picurătoarea și grâu din palmă, să ciugulim cam cât vor ei și putem noi. Ca să înțeleagă toți la ce mă refer, spun faptul că au lăsat în aer toate deciziile ce privesc relaxările ce urmează, fără să ne ofere ceva cert.

Pe scurt, aceștia probabil vor să ne anunțe cu vreo 2-3 zile înainte că putem din nou să dăm drumul la evenimente, să redeschidem restaurantele, să plănuim nuntă, botez, majorate.. așa, din gleznă. Simplu, nu? Doar au putut ei să dea ordonanțe de urgență așa, pe justiție, dar să plănuim o nuntă...

Poveștile nemuritoare cu “dacă se atinge numărul de vaccinați” și alte prostii de genul forțează mâna multor persoane care nu ar face vaccinul nici în ruptul capului, dar, pentru a putea participa sau organiza un eveniment, vor face acest lucru. Dar nuuu, chiar nu forțează oamenii pe nimeni să se vaccineze. Să nu mai zic că, dacă vor anunța pe 28 mai că de la 1 avem voie să ne facem nunțile și toate cele, nu o să te ții la comenzi de flori, invitații, lăutari, fotografi și toate cele.

Pe la capitală, în cluburile “boșilor” de care nimeni nu se leagă, oamenii stau cap în cap, cu șampanii, bucurându-se de “concertele” din locație, iar alții, care ar respecta regulile sanitare și de distanțare, stau închiși, pentru că în locațiile lor, dacă mâine ar face așa ceva, ar fi mai mulți polițiști decât clienți. În acest timp, boșii fentează legea într-un mare fel, bucurându-se de orbul găinilor pe care îl au organele de control, când vine vorba de ei.

De la 1 iunie, pregătesc și eu “concert”. Oameni doar în jurul meselor, cu acces pe bază de test sau vaccin, scenă mare, distanțare socială serioasă, asigurarea unui spațiu suficient pentru ca lumea să fie rarefiată. Dacă se va lega cineva de asta, îi voi invita să vedem împreună imaginile din timpul pandemiei, dar și cele de acum, recent, când s-a permis organizarea de “concerte”. 

Legea trebuie să fie la fel pentru toți. Nu uitați asta. Încercați însă să uitați că în România s-ar respecta asta, deoarece niciun guvern pare că nu va rezolva acest lucru.

Piloșii, finii, nașii, verișorii, cumnații și frații, vor avea mereu un scut.

Vizualizări: 3,610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: