Social

Atlete din Gorj,  pe podium la Campionatele Naționale U 23 

Atleta Andreea Chivoiu, cu dublă legitimare la CSM Târgu Jiu și CS Pandurii, a încheiat pe locul 3, la proba pe echipe, cursa de la Campionatul Național de Alergare pe Șosea 5 Km alături de alte trei sportive de la CS Pandurii.

În acest week-end atleta Andreea Chivoiu, sportiva cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, a terminat pe locul 3, în proba pe echipe, la categoria tineret U23, cursa de la Campionatul Național de  Alergare pe Șosea 5Km, de la București, a informat CSM Târgu Jiu. În cadrul cursei de la București, gorjeanca Andreea Chivoiu a reușit și un ”personal best” în cursa de 5 Km. ”Am reușit un nou record personal în proba de 5 Km și pot spune că sunt foarte mândră de evoluția mea în această cursă”, a declarat Andreea Chivoiu după acest nou concurs la care a câștigat o medalie.

Competiția a fost cea de-a doua ediție a Campionatului Național de alergare pe șosea 5 km, întrecere rezervată juniorilor 1 (U20), dar și tineretului (U23), din cadrul Crosului „USAMV”. 

Cursa s-a disputat pe un traseu de 2,5 Km aflat în campusul Facultatii de Agronomie. 

Reprezentantele Gorjului, atletele de la CSM Târgu Jiu și CS Pandurii în această cursă au fost Andreea Chivoiu, Mihaela Cepoi, Elena Bărăitaru și Maria Gherghinoiu.

Vizualizări: 825

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: