Social

Peste 5.500 de capace de canalizare, din Târgu Jiu, vor fi schimbate

Spărtura din strada 1 Decembrie, care a dat de furcă șoferilor din Târgu Jiu și nu numai, a fost plombată vineri. Municipalitatea trebuie să schimbe peste 5.500 de capace de canalizare, acestea fisurându-se și producând găuri în străzile din oraș, indifferent de anotimp.

Primăria Târgu Jiu a anunțat că s-a intervenit rapid, iar problema supărătoare a fost rezolvată, după ce locuitorii din zonă au făcut reclamații: ”Pe strada 1 Decembrie 1918, a apărut o spărtură care s-a lărgit rapid în caminul de canalizare.

Mulțumim cetățenilor care ne-au semnalat problema și îi încurajăm să ne anunțe prin orice mijloace despre apariția unor astfel de situații pentru a putea interveni cât mai rapid.

La nivelul municipiului există peste 5500 de capace cămine de canalizare menajeră și pluvială, care se sprijină pe o fundație din cărămidă. Pentru înlocuirea acestora în totalitate cu plăci din beton de dimensiuni mai mari și structură mult mai rezistentă, este nevoie de un proces care necesită timp și răbdare din partea tuturor. Regretăm inconvenientele create de lucrări, dar vă asigurăm că se va interveni în așa fel încât să reducem cât mai mult disconfortul cetățenilor”, a transmis Primăria Târgu Jiu.

 

Vizualizări: 1,109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: