pamFLEȚI

Johannis, mai vorbelim și noi ceva?

Inegalabilul nostru PREȘedinte a decis, ca de obicei, ce s-a decis! 

Pe 27 aprilie 2021, Johannis părea că și-a trezit prepuțul și iată ce spunea despre pașaportul de vaccinare: „Nu putem să împărțim cetățenii în două categorii, unii să meargă în concediu și alții nu”. Păi, băi, nea scapără, oricum suntem 3 categorii!!! Unii mergem în concediu la țară la cârcă, alții ne ducem în concediul ăla banal, dar după ce strângem din cur tot anul, și, evident, categoria care zburdă peste mări și țări din cauză de avuți. Deci... îți mulțumim pentru grijă, dar nu era cazul. 

În fine, iată răzgândeală ce naște din puțul gândirii sale, al nostru Johannis, astăzi, la Bruxelles: ,,România susține implementarea "rapidă și unitară" a certificatului digital Covid”. Ține palma, domn profesor! Ține palma că mă ia toți dracii acuș. Păi așa ne fu vorba? Te lăsară ăia fără oo pe la Bruxelles? Nu că înainte aveai, dar de data asta chiar ne-ai convins. Nici de-o omletă nu facem...

Ca o sugestie, de acum înainte, când au loc ședințe cu miză, trimite-l boss pe Ciolacu. Ăla măcar se încoardă la ei și apoi leșină. Știi tu... că ești Stan Pățitul!

Dictatorii dictării vin ca de obicei de la sultanii Europei. Iată ce spunea Macron, termita progresistă și tătucul lui Ciocoloș al nostru, pe 26 februarie 2021. Macron: "Dacă vom ajunge să deschidem anumite locuri, nu vom avea cum să condiţionăm accesul doar de vaccinare”. Hodârrrr, ar spune mamaie. Te suciși și tu. De acum, Macron susține și el că-i musai să ne pașaportăm pentru a gusta libertatea. El recomandă să avem chiar un vaccin la purtător! Ăstuia chiar i-aș recomanda o perfuzie cu zacuscă țărănească. Poate își revine dracului.

Cum putea să lipsească Martie din post? Nix. Uite și pe Angela Merkel, pe 26 februarie 2021, ce nerv avea și nu părea că-i de la perioada de menopauză. Ia, liniște, că le zicea așa: "Statul nu trebuie să trateze diferit cele două grupuri, vaccinați și nevaccinați. Trebuie să se demonstreze clar dacă persoanele vaccinate nu mai sunt contagioase". Corect! Super corect, soro! Când mă pregăteam să-ți dau cadou un vibrator "segunda mano", mă pomenii și cu asta răzgândită și salutând pașaportul covidat. Pe loc am scos-o de la inima mea. 

Pe final avem dirijorii pandemici, (pardon) Organizația Mondială a Sănătății, cu zicerile lor din 16 ianuarie 2021: „Comisia de urgenţă a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) nu este de acord cu utilizarea certificatelor de vaccinare ca o condiţie pentru accesul străinilor în unele ţări. Nu este clar dacă vaccinarea va opri răspândirea coronavirusului şi nici cât durează imunitatea. În plus, nu este clar cât timp sunt imune persoanele care s-au vindecat de Covid-19 şi dacă ar trebui să primească vreun certificat. De asemenea, unele persoane au contraindicaţii privind vaccinarea”. La această oră și-au revenit clișeic. Hai fuga cu vaccinatul, că iar pică liliacul. 

Gata! Pe mine mă pierdurăți! Dacă până acum ăștia au crezut că avem creierul prăjit, la acest moment simt cum ne-au plămădit cotele de "îngheț neuronal" pe undeva pe la "son six son sân santimietrî"... gheață la mal. Lejer depășim în prostie cotele Dunării!

Vizualizări: 3,800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: