Social

Gorjenii au făcut coadă la burgeri

Mc Donald's Târgu Jiu și-a deschis porțile în urmă cu o jumătate de oră și, așa cum era de așteptat, s-au găsit destui clienți care să stea la coadă pentru un burger.

Mesele s-au ocupat imediat și circa 30 de persoane s-au așezat la rând, în ciuda frigului de afară.

"Pentru copii am venit, ei erau foarte curioși", a spus o tânără din Târgu Jiu. "Este bine că s-a deschis și la noi în oraș, chiar dacă nu o să ne permitem să venim prea des", a spus un târgujian.

„Ne bucurăm să inaugurăm cel de-al 95-lea restaurant McDonald’s în România în mijlocul unei noi comunități, căreia ne alăturăm astăzi în premieră, și suntem recunoscători pentru primirea călduroasă de care am avut parte la Târgu Jiu. Este un restaurant modern, digitalizat, unde toți cei care ne vor trece pragul vor fi întâmpinați cu produse și servicii la cele mai înalte standarde, cât și cu acele momente speciale, așa cum McDonald’s a obișnuit clienții săi de-a lungul timpului. În același timp, ne bucurăm să putem susține comunitatea locală, prin crearea a 70 de locuri de muncă, cu ocazia deschiderii”, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

Restaurantul dispune de o capacitate de 95 locuri în interior și de o terasă generoasă cu 96 de locuri. Investiția s-a ridicat la zece milioane de lei.

Vizualizări: 14,684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: