Social

Gorjeni dați dispăruți, negăsiți de câțiva ani

Mai mulți gorjeni figurează pe site-ul poliției ca fiind dispăruți de mulți ani.

Un exemplu este Diana Maria Crețan, din Stolojani. “Din cursul lunii august 2017, numita Cretan Diana-Maria, in varsta de 44 ani, fiind la munca in Italia, nu a mai luat legatura cu familia. Semnalmente: inaltime 1,70 m, greutate 60 kg, par saten tuns scurt, ochi caprui”, arată Poliția Română.

Un alt exemplu este Angela Tudosie, care avea 85 de ani la data dispariției. “In data de 13.04.2021, numita Tudosie Angela in varsta de 85 ani din comuna Stejari, sat Balosani, judetul Gorj a plecat in mod voluntar de la domiciliu si pana in prezent nu a mai revenit. Semnalmente: inaltime 1,55 m., greutate aproximativ 50 Kg., par alb, ochi de culoare verde. La data plecarii, numita Tudosie Angela era imbracata cu un trening de culoare neagra cu dungi albe, iar in picioare purta ghete din piele de culoare neagra”, se arată pe site-ul poliției.

De Gheorghe Simescu din Tismana nu se mai știe nimic de câțiva ani. Iată ce a comunicat Poliția: “În data de 26.01.2017, ora 09:00, a plecat voluntar de la domiciliu pentru a se deplasa in Tg-Jiu iar pana in prezent nu a mai revenit. Semnalmente: inaltime 1,70 m, greutate aprox. 60 kg, par alb, tuns scurt, ochi albastri. Semne particulare: operatie la ochiul drept, avand probleme de vedere. Imbracaminte : pantaloni din stofa de culoare inchisa, geaca din tercot de culoare albastru, caciula cu cozoroc, in picioare purta bocanci din piele”. Bărbatul avea 82 de ani la data dispariției.

Emil Claudiu Iliescu avea doar 22 de ani când a dispărut fără urmă. “In data de 18.04.2006 a plecat voluntar de la domiciliu, si-a procurat bilet de calatorie CFR din Gara Tg-Jiu pana in statia CFR Filiasi, jud. Dolj si nu a mai luat legatura cu familia pana in prezent. Semnalmente: inaltime 1,65 m, greutate aprox. 60 kg, par castaniu, tuns scurt, ochi caprui. Imbracaminte: geaca din piele de culoare neagra, pulover de culoare albastra, pantaloni tip blue jeans iar in picioare purta pantofi sport de culoare maro, marimea 41”, a transmis Poliția, bărbatul apropiindu-se acum de 40 de ani, dacă mai trăiește.

Lista cu persoane dispărute care s-au născut sau au avut domiciliul în Gorj o găsiți aici.

Vizualizări: 1,535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: