Social

Comuna Bălești: Investiție de 2,5 milioane de lei, finalizată

S-a făcut recepția celei mai mari investiții care a avut loc în comuna Bălești din județul Gorj. După cinci ani de lucrări, rețeaua de canalizare, de care se vor bucura localnicii din patru sate, este gata! Investiția a fost realizată cu bani obținuți de administrația locală prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2. 

Investiția se ridică la aproximativ 2,5 milioane de lei. Odată finalizată lucrarea, localnicii din Bălești vor putea deversa apa menajeră, în mod corespunzător. 

„Este vorba despre finalizare și recepția unei lucrări pe care am început-o în urmă cu cinci ani de zile. Este o lucrare de infrastructură mare, înființare rețea canalizare în partea de nord a comunei, în satele Tălpășești, Găvănești, Stolojani și Cornești. Este o lucrare de mare anvergură, în valoare de peste 2,5 milioane de euro. (...) Ceea ce am făcut, am făcut pentru bunăstarea cetățenilor din zonele respective. Acum nu se mai pune problema de a nu mai avea unde să își deverse chiar și fosele. Oamenii se bucură de această nouă investiție, iar eu îi asigur că vor mai urma și altele”, a declarat primarul comunei Bălești, Mădălin Ungureanu. 

 

Vizualizări: 740

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: