Social

Vaccinare antigripală la farmacie

Farmaciile Help Net organizează activități de vaccinare împotriva gripei sezoniere în 46 de unități din țară, astfel că persoanele care doresc să se imunizeze împotriva virusului gripal au posibilitatea să se vaccineze într-un mod accesibil și sigur.

Una dintre aceste farmacii este în Târgu Jiu, la Piața Centrală, și are program de luni până vineri, între orele 8 - 19, iar sâmbăta și duminica în intervalul 8 - 14.

Un pacient care își dorește să fie vaccinat în farmacie trebuie să se prezinte cu prescripția medicală necesară pentru eliberarea vaccinului care i se va administra de către un farmacist special instruit în acest sens. Farmaciștii Help Net au participat la cursurile de pregătire postuniversitară în vaccinarea împotriva gripei sezoniere, organizate de Universitățile de Medicină și Farmacie. Costul serviciului de vaccinare este de 10 lei. 

Cele 46 de farmacii Help Net participante la programul de vaccinare antigripală sunt prevăzute cu spații dedicate activității de vaccinare menite să asigure siguranța și confidențialitatea procesului. De asemenea, farmaciile sunt dotate cu truse medicale de prim ajutor, recipiente speciale pentru deșeuri medicale și echipament de protecție.

Vizualizări: 520

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: