Eveniment

Gorjean periculos, dat în urmărire. Filtre în tot județul!

Polițiștii din Gorj sunt mobilizați duminică dimineața pentru prinderea unui individ care a încercat ieri să își omoare părinții.

Potrivit unor surse din poliție, sunt filtre în tot județul. Bărbatul ar fi revenit acum câteva săptămâni în țară. Aseară a vrut să își omoare părinții, la fața locului, în comuna Bîlteni, au fost chemați polițiștii, dar individul i-ar fi atacat cu o drujbă.

A reușit să scape, acum fiind căutat în tot județul.

actualizare: "La data de 4 decembrie a.c. ,polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați de către un bărbat de 63 de ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că a fost amenințat cu  acte de violență de către fiul său de 38 de ani, care ar fi distrus și mai multe bunuri din locuință. În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, amenințare și violență în familie", a transmis IPJ Gorj.

actualizare, 6 decembrie: În continuarea cercetărilor efectuate polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de  ore față de bărbat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Vizualizări: 6,317

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: