Eveniment

Mamă și tată, agresați de copiii lor

O femeie de 63 de ani, din comuna Turburea, a cerut joi sprijinul poliției, după ce a fost amenințată de propriul fiu. “Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 40 de ani, din comuna Turburea, pe fondul unui conflict spontan, ar fi amenințat-o cu moartea pe mama sa. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare”, a comunicat IPJ Gorj.

Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de tânăr, pe o perioadă de 5 zile.

Tot joi, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 53 de ani, din comuna Scoarţa, cu privire la faptul că în data de 1 decembrie, a fost lovit de fiul său.

“Din cercetările efectuate, de polițiști a reieșit faptul că la data de 1 decembrie a.c., un tânăr de 22 de ani, în timp ce se afla la locuința comună din comuna Scoarţa, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool, ar fi exercitat acte de violență asupra tatălui său”, a precizat sursa citată.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, fiind emis și ordin de protecție provizoriu față de tânăr, pe o perioadă de 5 zile.

Vizualizări: 1,546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: