La modă

Dermato cosmetica, unul dintre cele mai complexe saloane din Târgu Jiu

O echipă formată din tineri profesioniști, revoluționează prin furnizarea de servicii inedite în ceea ce privește întreținerea și înfrumusețarea tenului.

"Oferim pielii tratamentul cel mai eficient, fără efecte secundare

- Tratament revoluționar AstrodomeFacial

- Soluții inovatoare pentru ten îmbătrânit, hiper pigmentare, leziuni solare, pierderea elasticității, pete, seboree și multe altele

Suntem o nouă formulă în zona dermato-cosmetica din Târgu Jiu, o echipă ce și-a impus o viziune diferită în beauty estetic art. Suntem orientați către nevoile celor ce ne pășesc pragul și necesită sprijin.

Ceea ce deosebește serviciile noastre dermato-cosmetice este capacitatea de a oferi pielii tratamentul cel mai eficient, fără efecte secundare precum iritația, arsura, înroșirea și senzația neplăcută. Acest lucru se datorează tratamentelor AstrodomeFacial, ceea ce ne permite să dezvoltăm un protocol și tratarea problemei în scopul îmbunătățirii și întreținerii pielii, cu o gamă de servicii și de produse ce conțin ingrediente active cu un nivel de concentrație ridicat. În acest context, oferim soluții inovatoare și rezultate impresionante pentru diferite probleme ale tenului, cum ar fi ten îmbătrânit, hiper pigmentare, leziuni solare, pierderea elasticității, pete, seboree și multe altele."

Vizualizări: 1,888

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: