Eveniment

Șofer beat și fără permis, condamnat definitiv

Un gorjean a fost condamnat definitiv la un an și două luni de închisoare cu suspendare, sentința fiind pronunțată pe 2 decembrie de Curtea de Apel Craiova.

Acesta a cumulat două pedepse, una pentru că a condus cu permisul anulat, cealaltă pentru că s-a urcat la volan în stare de ebrietate.

“În actul de sesizare al instanței s-a reținut că, la data de 23.04.2016, în jurul orelor 05,15, organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Tismana și Postului de Poliție Padeș, în timp ce efectuau un control pe linie de circulație pe DJ 671, pe raza localității Padeș, au oprit în trafic autoturismul marca Opel Frontera, condus de inculpatul A.A., persoană ce avea permisul de conducere anulat. Inculpatul A.A. emana halenă de alcool, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, la ora 05,16, rezultând o valoare de 0,47 mg/l a concentrației de vapori de alcool în aerul expirat de acesta”, se arată în rechizitoriu.

Gorjeanul a recunoscut că a mers de acasă la bar, circa 300 de metri, la volan fiind un prieten, dar la întoarcere a trebuit să conducă el, pentru că amicul plecase. Asta deși băuse bere la barul din Padeș.

Vizualizări: 1,388

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: