Eveniment

Tânăr găsit mort lângă un bloc din oraș

Poliţiştii din Craiova au deschis o anchetă în cazul unui tânăr de 23 de ani, găsit mort pe jos, lângă intrarea într-un bloc din municipiu.

Primele informaţii au indicat el ar fi căzut de la etaj, însă în acest caz se face o expertiză pentru a se stabili din ce cauză a murit acesta.

Poliţia Judeţeană Dolj a anunţat, sâmbătă, 4 decembrie, că poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, despre faptul că, în spatele unui bloc din Craiova, se află o persoană decedată, posibil căzută de la etaj.

Poliţiştii au constatat că, la aproximativ 3 metri de intrarea în bloc, se afla pe jos o persoană decedată. În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba de un tânăr de 23 de ani, din Craiova.

"În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului", a arătat Poliţia Dolj.

actualizare: Potrivit unor surse, ar putea fi vorba de o sinucidere. Tânărul s-ar fi aruncat de la balconul blocului G5 din cartierul Brazda lui Novac, după ce anterior a fost audiat într-un dosar de trafic de droguri.

Vizualizări: 7,733

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: