Eveniment

Găsit inconștient în pădure după ce a căzut de pe un ATV

Un bărbat de 44 de ani din orașul Țicleni a fost găsit inconștient de fratele său, într-o pădure din localitate. Bărbatul a plecat cu un ATV să se plimbe, iar la un momentdat a pierdut controlul acestuia, căzând printre copaci. 

”La data de 12 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Țicleni au fost sesizați prin apelul unic 112, de către un bărbat din aceeași localitate, despre faptul că de aproximativ două zile nu l-a văzut pe fratele său vitreg, motiv pentru care a plecat să îl caute pe acesta, iar în punctul ,,Culmea Mică”, l-a găsit inconștient, printre copaci, lângă ATV”, conform IPJ Gorj. 

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj, un echipaj SMURD și un echipaj Salvamont, pentru a-i acorda îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Orașului Târgu-Cărbunești, pentru efectuarea de investigații medicale de specialitate.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal în care fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

foto arhiva

 

Vizualizări: 3,645

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: