Social

"Nu cedăm la niciun fel de presiune"

Încă se deszăpezește pe Transalpina chiar dacă vremea s-a răcit. Se intervine între Rânca și Obârșia Lotrului, pe sectorul încă închis circulației. Drumarii avertizează turiștii să nu se aventureze pe acest segment de drum pentru că riscă să rămână fără permis și amendă de 490 de lei.

 

Cristi Tudor, reprezentant al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, a declarat la Tele 3 că sunt riscuri foarte mari în prezent și că încă nu se știe când se va redeschide circulația pe cel mai înalt drum din România. „Nu cedăm la presiunile celor care se bat cu cărămida în piept că deschid ei Transalpina”, a mai spus Tudor.

 

„Riscuri sunt foarte mari, iar decizia de deschidere a acestui drum se va lua de specialiști în siguranța circulației și de Poliția Rutieră când se va constata că totul e bine pus la punct. Îi înțelegem și pe cei care au afaceri în zona Rânca, pe cei care au pe sector și până în Obârșia, și pe turiști, dar nu putem risca nici măcar o secundă pentru viața cuiva doar de dragul unora care se bat cu cărămida în piept că ei deschid Transalpina și că ei fac presiuni. Noi nu cedăm la niciun fel de presiune. Avem o lege, avem normative care ne spun ce trebuie să facem și tot aceeași lege spune ce riscăm dacă punem în pericol viața participanților la trafic”, a declarat Cristi Tudor, reprezentant al DRDP Craiova.

 

Drumarii fac un nou apel la turiști să nu se aventureze pe acest sector cât circulația este închisă. Riscă amendă și să rămână fără permis.

Vizualizări: 630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: