Eveniment

Dispărut în apele mării, în prima zi de vacanță. Este fiul unui cunoscut primar!

Un tânăr de 25 de ani, fiul unui primar din Dolj, a dispărut de trei zile în Grecia. Radu Dinu este fiul primarului din localitatea doljeană Amărăştii de Jos.
După ce a ajuns în Lefkada, duminică, 10 iulie, Radu a mers pe plaja Mylos, una dintre cele mai populare și mai frumoase din Lefkada, și a intrat în apă, cu toate că erau valuri.

La un moment dat, obosit să lupte cu valurile a început să strige după ajutor. Unul dintre prieteni a încercat să-l salveze, dar nu a reuşit.

„Marea era extrem de agitată, au sărit în apă şi câţiva turişti, dar au renunţat repede pentru că le-a fost frică", povesteşte unul dintre prieteni.

Radu nu a mai ieşit la suprafaţă, iar prietenii au alertat autorităţile elene. Paza de coastă din Lefkada a ajuns în zonă cu o şalupă şi scafandri, dar au abandonat căutările duminică seara, când s-a lăsat întunericul. Le-au reluat în următoarele două zile, dar toate eforturile au fost în zadar.

„Era prima lui zi de vacanţă. Suntem distruşi. Sperăm într-o minune. Era un băiat extraordinar, respectuos şi vesel. Iubea sportul, participa la competiţii, avea mulţi prieteni. Nu ne vine să credem...", a declarat o prietenă de familie.

Părinții tânărului au mers în Grecia pentru a-și găsi fiul.

Vizualizări: 3,881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: