Actualitate

Gafa evitată în ultimul moment de conducerea CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia nu mai vinde complexul sportiv de la Ișalnița. Acesta este situat lângă termocentrală, iar terenul este necesar celor de la Transgaz, pentru a alimenta viitorul grup energetic pe gaze.

Vânzarea complexului sportiv a fost decisă de acționarii CE Oltenia în octombrie anul trecut. Asta după ce Directoratul și Consiliul de Supraveghere dăduseră avizele necesare.

Între timp au fost parcurse toate etapele necesare vânzării, prețul de pornire la licitație fiind stabilit la 1.464.000 lei.

Complexul sportiv este situat în Ișalnița, județul Dolj, și cuprinde un teren de aproape 16.000 mp, dar și o clădire aferentă vestiarelor, cu suprafața construită de 125 mp. 

Puțin a lipsit ca licitația să fie organizată. Norocul a fost că cei de la Transgaz au anunțat că au nevoie de acest teren pentru viitorul grup pe gaze. Vă dați seama cât ar fi cerut un eventual cumpărător după aceea?

“S-a stabilit reamplasarea stației de gaze naturale SRPM CCGT Ișalnița, la vest de turnul de răcire nr. 2, amonte față de platforma betonată existentă. Cu acest amplasament, traseul conductei de alimentare cu gaze naturale a noului bloc energetic de la SE Ișalnișa (CCGT) va traversa baza sportivă”, se arată într-un document al CE Oltenia.

În acest condiții, baza sportivă nu va mai fi scoasă la vânzare, ci cel mult închiriată.

 

Vizualizări: 5,486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: