Eveniment

Gelozie extremă. Femeie stropită cu benzină și incendiată!

Un bărbat din Vâlcea a fost reţinut marți, 5 aprilie, de procurori, după ce şi-a stropit partenera de viață cu benzină şi i-a dat foc. Victima a suferit arsuri pe un sfert din suprafaţa corpului și are nevoie de mai bine de o lună de îngrijiri medicale.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, că a început acţiunea penală faţă de un bărbat, aflat în stare de reţinere, pentru comiterea infracţiunii de tentativa de omor calificat asupra unui membru de familie.

“La data de 1 aprilie, în jurul orelor 21:30, în timp ce inculpatul se afla în locuinţa concubinei sale, din comuna Nicolae Bălcescu, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict verbal generat de gelozia acestuia, inculpatul a stropit-o cu benzină pe concubina sa, după care i-a dat foc cu o brichetă. Urmare acţiunii inculpatului, persoana vătămată a suferit leziuni traumatice constând în arsuri de gradul I, II şi III pe circa 25% din suprafaţa corpului, care au necesitat circa 35-40 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi care au pus în primejdie viaţa victimei”, se arată în comunicat.

El va fi prezentat, marţi, Tribunalului Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

 

Vizualizări: 2,759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: