Anchetă

FOTO: Scandal la Bărbătești! Steagul LGBT a fost pictat pe zidurile școlii!

Mai mulți cetățeni din comuna Bărbătești sunt revoltați după ce, pe zidurile Școlii Gimnaziale „Ion Popescu” a fost pictat steagul LGBT!

Situația este dea dreptul incredibilă mai ales că unitatea de învățământ este condusă de un profesor de religie.

Nemulțumiți că primarul comunei, Adrian Mangu, nu ia atitudine în acest caz, oamenii au decis să facă mai multe petiții la diferite instituții în speranța că problema va fi rezolvată. „Sunt un cetățean român deranjat de modul în care în România degradarea societății românești a ajuns la cote alarmante ṣi mai ales cum s-a ajuns în unitățile de învățământ unde se promovează direct ṣi indirect LGBT+ , cazul nostru fiind în județul Gorj, comuna Bărbăteşti din România. La Ṣcoala Gimnazială Ion Popescu din Comuna Bărbăteşti, Sat Bărbăteşti, avem în interior drapelul LGBT+ , iar directorul unității de învățământ este profesor de religie!!! Persoana care a făcut atelierul de creație în școală este fiica consilierului local, Trusca Eduard, la Consiliul Local Comuna Bărbăteşti, susținut de Mangu să ocupe funcția de șef CONPET SA Bărbătești. Deci concluzia este că la UAT Comuna Bărbăteşti se încurajează promovarea fie ṣi prin desene ale activități LGBT +”, se arată într-una dintre petiții.

Astfel de adrese au fost transmise de Valeriu Marius Peptenatu, membru SOS Gorj, către Ministerul Educației, Patriarhiei României, Guvernului și Secretariatului de Stat pentru Culte. Acesta a declarat că a luat această inițiativă în urma sesizărilor primite de la mai mulți localnici ai comunei Bărbătești.

Promovarea fenomenului lgbt a devenit tot mai agresivă, de la an la an simbolistica și mesaje "de genul" invadând unități de învățământ, magazine, obiective stradale...totul făcut în mod premeditat. Chiar dacă pe alocuri se combină culorile CURcubeice, substratul este evident. Anormalitatea nu poate deveni normalitate. Cel puțin, nu la un popor de creștini! (A nu se înțelege cretini!) 

Vizualizări: 2,685

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: