Politică

Fost parlamentar: Iordache este la o treime din voturile PSD!

Un fost parlamentar de Gorj nu crede că social democrații și liberalii vor avea candidați comuni la alegerile locale, așa cum se tot anunță în ultima perioadă. Chiar și dacă acest lucru s-ar întâmpla, șeful PNL Gorj, Ion Iordache, nu ar avea niciun cuvânt de spus în această negociere pentru că, partidul pe care îl conduce, are doar o treime din voturile social democraților în Gorj.

Pantelimon Manta spune că pentru Primăria Târgu Jiu, PSD Gorj are un armăsar ca și candidat, în timp ce liberalii vin cu o mârțoagă și nu pot impune soluții. 

„Partidul Național Liberal Gorj este descoperit. Nu poate pune condiții Partidului Social Democrat la Gorj, Ion Iordache. Iordache este la sub jumătatea votului pe care social democrații îl au în Gorj, chiar la o treime. Păi, cum să vi atunci să spui ceva. Păi, eu călăresc un armăsar și vi tu cu o mârțoagă și vi tu să-mi impui soluția? Este ilogic! Politic, social și administrativ și cum vrei să spui!”, anunță Pantelimon Manta, fost deputat în Parlamentul României.

 

Vizualizări: 1,777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: