Eveniment

Fost director, decedat în accident

Fostul director al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Olt, Cristinel Cîrloganu, a murit după ce a fost implicat într-un accident de circulație petrecut luni dimineață pe DN65.

Circulaţia este blocată pe DN 65, luni dimineaţa, în urma unui accident rutier soldat cu decesul unei persoane, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

„Pe DN 65, la kilometrul 66+300, în zona localităţii Jitaru, judeţul Olt, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, care au intrat în coliziune frontală. În urma impactului, o persoană a decedat”, precizează Centrul Infotrafic.

Conform aceleiaşi surse, circulaţia este blocată pe ambele sensuri de mers. Poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului, pentru stabilirea cauzei şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier. În zona producerii accidentului, carosabilul este uscat şi vizibilitatea este bună.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, Ionuț Vasiloaica, tragedia a avut loc între localitățile Valea Mare și Jitaru.

„În această dimineață, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe Drumul Naţional 65 – European 574. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări aceștia au constatat faptul că, în eveniment, între localitățile Valea Mare și Jitaru, la kilometrul 66 + 300 metri, au fost implicate două autoturisme, în care se aflau doar șoferii, respectiv doi bărbați, cu vârstele de 25 și 61 de ani. În urma evenimentului, bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a decedat”, a declarat Vasiloaica.

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 9,397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: