Eveniment

Polițistul popă, prins drogat la volanul unei mașini furate

Un poliţist din Alexandria este cercetat penal după ce a furat maşina unei societăţi comerciale, autoturismul fiind dat dispărut de firmă și găsit în localitatea Nanov. Când l-au găsit, poliţiştii au constatat că bărbatul consumase alcool şi substanţe psihoactive.

 


”La data de 29 ianuarie a.c., poliţiştii din Teleorman au fost sesizaţi de către angajatul unei societăţi comerciale din municipiul Alexandria despre furtul unui autoturism. Autoturismul a fost depistat în localitatea Nanov. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi sustras autoturismul este un bărbat, de 27 de ani, poliţist în cadrul Poliţiei municipiului Alexandria”, a transmis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, IPJ Teleorman.


Culmea, polițistul este și preot în timpul liber. Sursa citată a precizat că, în urma testării, bărbatul avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a ieşit pozitiv la substanţe psihoactive.

 


”Bărbatul fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influenţa unor substanţe interzise şi furt calificat. Având în vedere calitatea celui cercetat, a fost dispusă declanşarea cercetării prealabile”, au mai transmis poliţiştii.

 


Potrivit acestora, până în prezent, reprezentantul societăţii comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliţie, cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, poliţistii sesizându-se din oficiu.

Vizualizări: 4,633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: