Actualitate

Firma primăriei Târgu Jiu face noi angajări 

Societatea Edilitara Public SA, la care municipiul Târgu Jiu este unic acționar, a scos la concurs două posturi, unul fiind de conducere. Mai exact, societatea angajează personal pentru ocuparea unui post de șef serviciu și a unui post de economist. 

Postul de șef serviciu este la Serviciul Proiectare, Execuție și Întreținere Instalații Electrice, cu normă întreagă, angajarea fiind pentru o perioadă determinată de 3 ani. În ceea ce privește condițiile de participare, candidații trebuie să aibă inclusiv adeverință de electrician autorizat.

Postul de economist este pentru Biroul Resurse Umane, cu normă întreagă, ocuparea fiind pe o perioadă nedeterminată. De altfel, societatea a mai încercat să ocupe acest post, însă candidații nu au reușit să promoveze concursul. Candidații trebuie să aibă studii superioare economice și experiență de cel puțin 1 an în resurse umane. 

Pentru ambele posturi, dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse până în 20 decembrie, la secretariatul societății. Proba scrisă va fi susținută de candidați în 29 decembrie.

Vizualizări: 950

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: