Eveniment

Fetiță de doi ani, lovită de un curier pe bicicletă

O fetiță de doi ani a fost rănită după ce a fost lovită de un curier pe bicicletă care circula cu viteză mare. Accidentul s-a petrecut vineri în zona pietonală din centrul Timișoarei.

Accidentul s-a petrecut vineri seară în jurul orei 19, pe strada pietonală Emanoil Ungureanu din Timișoara. Fetița în vârstă de doi ani era împreună cu părinții, iar la un moment dat a vrut să treacă strada pietonală.

A fost lovită însă în plin de un curier pe bicicletă care circula cu viteză mare și nu a mai putut să o evite la timp.

În urma impactului, fetița a fost rănită și a fost transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. Biciclistul nu a rămas însă la fața locului să vadă exact ce s-a întâmplat și a plecat. 

„Azi, în jurul orei 19:00, un tânăr de 26 de ani a condus o bicicletă pe strada pietonală Emanoil Ungureanu din Timișoara,iar la un moment dat a surprins și accidentat o minoră de doi ani. Acesta a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției. În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara, conducătorul bicicletei a fost identificat și depistat fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau procurorului care efectuează cercetarea la fața locului” și vătămare corporală din culpă”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Scena a fost filmată de camerele de supraveghere montate în zonă. 

Vizualizări: 895

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: