Eveniment

Minori din Târgu Jiu, cercetați pentru furt de sticle de bere 

Doi minori din Târgu Jiu sunt cercetați de poliție după ce au furat sticle cu bere din magazine aflate în municipiu și în localitatea Bârsești.

Polițiștii din Târgu Jiu au fost sesizați vineri asupra faptului că s-au sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice din lăzile frigorifice ale unor magazine alimentare din municipiul Târgu Jiu și localitatea Bârsești. Incidentele s-au petrecut vineri noaptea, în intervalul 02:00-03:30, atunci când persoane necunoscute au sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice din lăzile frigorifice.

Faptele au fost comise de doi tineri, în vârstă de 14, respectiv 15 ani, după cum a precizat poliția, iar aceștia au avut și un complice. „În urma activităților investigative desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, au fost identificați doi tineri de 14 și 15 ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat, precum și un altul de 22 de ani, bănuit de complicitate la furt calificat”, se arată în comunicatul IPJ Gorj. 

Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

Vizualizări: 1,277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: