Social

FCU Craiova câștigă dacă FCSB îl vinde pe Compagno

FCU Craiova l-a vândut pe golgheterul Andrea Compagno la FCSB iar acum Adrian Mititelu e încrezător că Gigi Becali poate să obțină în vară 4 milioane de euro în schimbul acestuia.

FCU Craiova l-a vândut pe Andrea Compagno în schimbul a 1,5 milioane de euro dar Adrian Mititelu e încrezător că ar mai putea câștiga de pe urma unui viitor transfer al italianului. 

Compagno i-a impresionat pe italieni cu evoluțiile din acest an. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani este cel mai bun marcator italian din 2022. Golgheterul din SuperLiga se află pe locul 1 și în clasamentul întocmit de jurnaliștii de la Tuttomercatoweb. Atacantul italian, cu 23 de goluri în 2022, i-a depășit pe Ciro Immobile și Mario Balotelli, fotbaliștii care-l urmează.

Convins că Becali își va recupera investiția în cazul lui Compagno, Mititelu a dezvăluit acum că FCU Craiova a păstrat un procent la o eventuală revânzare a italianului. „Eu cred că Andrea Compagno va pleca la vară pe 4 milioane de euro. Cred că Gigi va primi minim 4 milioane la vară, dacă jucătorul e sănătos și continuă pe linia începută.  Am și un procent de 10%, dar nu la asta mă gândesc”, a declarat Adrian Mititelu pentru Fanatik.  Mititelu s-ar apropia de două milioane de euro cîștigați din transferul italianului.

Vizualizări: 691

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: