Social

Angajare la Școala Gimnazială din Turcinești

Școala Gimnazială Grigore Geamănu Turcinești anunță că organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor cu jumătate de normă.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii generale, abilități de comunicare și relaționare, vechime în muncă de minim 5 ani și un curs de calificare pentru îngrijitor curățenie/clădiri.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 11 ianuarie 2023, proba scrisă va fi susținută pe data de 17 ianuarie iar proba de interviu  este programată pe 25 ianuarie.

Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Școala Gimnazială Grigore Geamănu Turcinești, comuna Turcinești, sat Turcinești, nr. 349, județul Gorj, telefon mobil: 0766/270.994, 0721/283.708, e-mail: [email protected].

 

Vizualizări: 1,456

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: