antiVirale

Enceanu, răvășit de moartea prietenului său. “Mi-a spus că vrea să-și revigoreze plămânii”

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a produs un șoc printre artiștii de muzică populară. Acesta urma un tratament post Covid la o clinică privată din Reșița, dar după câteva zile de tratament a început să scuipe sânge. A fost dus la spitalul din Reșița, unde a murit sâmbătă.

Constantin Enceanu, coleg cu Petrică Mîțu Stoian la Ansambul “Maria Tănase” din Craiova, a spus că este răvășit. “Ce să spun? Sunt răvășit, nu-mi vine să cred. Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni. Joi, în jurul orei 20:30, ne întorceam de la București, eu am mai întârziat puțin, el ajunsese în Craiova, mi-a spus că e drumul destul de aglomerat. Atunci mi-a spus că pleacă la Reșița, că vrea să se refacă după COVID-19, să-și revigoreze plămânii. Azi, când am aflat că îi e rău, nu mi-a venit să cred. După prima ședință s-a simțit bine, a mers în cameră seara, în cursul nopții a început să se simtă rău, la 3 au venit cu salvarea și l-au dus. Azi, de la ora 13:00, lucrurile au început să se complice. Am încercat să-l aducem în Capitală, aveam promisiuni că mâine dimineață îl va prelua un elicopter. Din nefericire, inima lui nu a mai rezistat și a plecat dintre noi“, a povestit, în lacrimi, Constantin Enceanu.

Steliana Sima, o altă cântăreață de muzică populară, a spus că vestea este cumplită. “Joi am fost la filmare și atât am râs, nu avea nicio problemă”, a spus Sima. „El a presimțit, mi-a trimis mesajul ăsta în care îmi zicea că se bucură că România are atâția artiști frumoși. A spus asa: „Am ieșit la pensie, vreau să am timp să mănânc banii pe care i-am câștigat, vreau să colind lumea, să mă ocup de mine”. Joi mi-a zis că „asta e ultima mea filmare, vreau să mă ocup de mine”. Așa mi-a zis! Și chiar a fost ultima filmare. Eu sunt devastată, vă zic”, a spus Steliana Sima, la România TV.

Vizualizări: 2,769

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: