antiVirale

Încă un gorjean a făcut senzație la Sibiu Rally Time

Gorjeanul Alexandru Andreoiu a obținut locul I la categoria licențiați, clasa a 2-a, la competiția de raliu care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Sibiu.

Performanța a fost obținută cu o mașină Renault Clio, motor 2.0, gorjeanul fiind și pe locul 14 în clasamentul general, la competiție participând 72 de piloți.

Printre participanți a fost și gorjeanul Cristinel Sârbu, cu un BMW M5.

Sâmbătă, 30 octombrie, a avut loc cea de-a patra ediție a ”Marelui Premiu al Municipiului Sibiu” la viteză pe traseu montan, eveniment organizat de Sibiu Rally Time.

Reamintim că o performanță frumoasă a făcut și gorjeanul Bogdan Murgulescu, participant ca amator la această cursă, care a reușit să se claseze pe locul al doilea. Acesta a fost înscris în competiție cu un Renault Megane. 

Viteză pe traseu montan (VTM) - sau cum este denumită popular, viteză în coastă - este cea mai spectaculoasă ramură a sportului auto ce nu se desfășoară pe circuit. O etapă se desfășoară pe un traseu închis circulației publice, numai în urcare. Este genul de automobilism sportiv în care performanța ține în primul rând de măiestria pilotului (echilibru, talent etc.) și în plan secundar de performanța mașinii de concurs. 

Vizualizări: 3,146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: