antiVirale

Gorjean pe podium la Rally Time Sibiu

Un gorjean a reușit să fie pe podium la raliul de la Sibiu, la volanul unui Renault Megane, lăsând în urmă piloți experimentați și mașini puternice. A fost chiar la un pas de primul loc.

Sâmbătă, 30 octombrie, a avut loc cea de-a patra ediție a ”Marelui Premiu al Municipiului Sibiu” la viteză pe traseu montan. 

Evenimentul a fost organizat de Sibiu Rally Time pe un traseu ce cuprindea urcarea spre Păltiniș. În competiție au fost înscriși 72 de piloți competitori, o bună parte fiind piloți licențiați. 

Gorjeanul Bogdan Murgulescu, participant ca amator la această cursă, a reușit să se claseze pe locul 2, ratând locul 1 cu doar câteva de sutimi!! Remarcabil este faptul că, în ce-a de-a doua cursă, Bogdan Murgulescu a scos cel mai bun timp, 01:18,89, pierzând însă locul 1 la media generală a ambelor curse. Acesta a fost înscris în competiție cu un Renault Megane. 

Locul 1 a fost ocupat de Florin Durche pilotând cu un Nissan GT-R, iar pe locul 3 s-a clasat Bârsan Andrei, pilotând un Mercedes Benz.

Vizualizări: 4,459

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: