antiVirale

Avocați din toată Europa, împotriva certificatului verde. Italienii anunță nesupunere civică!

Un grup european de avocați, medici, activiști și politicieni încearcă să anuleze Regulamentul (UE) 2021/953 privind certificatul “verde” european.

Informația vine de la avocatul Gheorghe Piperea, care a spus că este de urmărit ce se va întâmpla pe 15 octombrie în Italia. “Colegii italieni au spus că mâine, 15 octombrie 2021, când intră în vigoare obligația generală de a deține nazzipass-ul pentru orice activitate sau acces în locuri publice, va fi cea mai neagră zi din istoria postbelică a Italiei. Ei susțin că mâine va fi nu numai grevă generală, ci o completă nesupunere civică”, a transmis avocatul.

Sute de mii de români din Spania și Italia au preferat să renunțe la locurile de muncă, decât să accepte obligația de a se vaccina. Este și cazul multor șoferi. “Interesant - întrucât depind într-o măsură mare de șoferii români de TIR, iar aceștia nu sunt “imunizați”, în timp ce cam tot restul camionagiilor au oprit munca sau au decis să meargă în coloană cu 10 km/oră pe autostradă, italienii s-ar putea să fie nu doar în lockdown, ci chiar în shutdown de mâine. E plină lumea de deștepți plandemici. Nu am inventat noi roata asta”, a concluzionat avocatul român.

Vizualizări: 14,542

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: