antiVirale

Un local din Brașov deschide ușa nevaccinaților: Te primim oricum!

Un local din Brașov a luat decizia să lase toți clienții să intre fără a cere certificat de vaccinare. “Te primim oricum! Nu ne interesează dacă ești sau nu vaccinat, te respectăm și te primim înăuntru”, scrie în mesajul afișat pe ușă și postat pe paginile de socializare.

Proprietarii localului spun că sunt conștienți că riscă amenzi sau chiar închiderea, dar își asumă orice risc. “Nu vrem să fim înțeleși greșit de colegii de breaslă, știm că din motive financiare și nicidecum din convingere sunt nevoiți să pună în practică această aberație de a solicita dovada vaccinării, dar noi ne asumăm orice amendă și/sau chiar închiderea localului, dar nu putem face discriminări”, au mai transmis aceștia.

Postarea a avut zeci de mii de distribuiri. “M-ați făcut să mă simt român!”, a reacționat jurnalistul Ovidiu Zară. “Dacă ei susțin egalitatea, noi trebuie să le susținem business-ul!”, a fost o altă reacție. Desigur, au fost și reacții critice, ale celor care susțin restricțiile și discriminările.

Vizualizări: 3,125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: