Social

Echipaj SMURD la Bumbești Jiu

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj anunță că a fost operaționalizat echipajul SMURD de la Bumbești Jiu. “Începând de astăzi, cetățenii din orașul Bumbești-Jiu, comunele Mușetești, Schela și o parte a comunei Turcinești vor beneficia într-un timp mult mai scurt de prim ajutor calificat în cazul producerii unei situații de urgență, cu ajutorul ambulanței tip B2 SMURD din dotarea Gărzii de Intervenție Bumbești-Jiu și a personalului profesionist care încadrează această ambulanță”, a transmis ISU Gorj.

În prezent sunt șapte echipaje SMURD în cadrul subunităților de intervenție din Tg-Jiu, Motru, Turceni, Hurezani, Tismana, Rovinari și Bumbești-Jiu.

Garda de Intervenție Bumbești-Jiu are în zona de intervenție o bună parte din Defileul Jiului, un tronson de drum destul de complex și pe care, din păcate, se produc frecvent accidente rutiere. “Prin operaționalizarea echipajului SMURD, cu siguranță, am adus un plus în ceea ce privește gestionarea acestui tip de risc”, a transmis ISU Gorj.

Vizualizări: 1,921

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: