Social

Contract semnat pentru reabilitarea unei școli din Gorj

Primarul din comuna gorjeană Bălănești, Ovidiu Pungan, anunță că a fost semnat contractul pentru reabilitarea celei mai mari școli din localitate.

“Săptămâna trecută am reușit să semnez un contract de finanțare pe fonduri europene pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii Gimnaziale Ion Popescu Voitești. Am reabilitat în primul mandat grădinița din satul Voiteștii din Vale, iar acum, cu câteva luni în urmă, am reușit să facem și un părculeț frumos în fața grădiniței”, a spus primarul din Bălănești.

Investițiile în educație sunt prioritare în fiecare an. “Ca și investiții în educație avem în derulare construirea unei noi grădinițe cu program normal. Intenția mea și a Consiliului Local este de a face și un after-school”, a mai spus Ovidiu Pungan. 

Primarul din Bălănești a mai menționat că este în execuție și o sală de sport: “În curtea Școlii Gimnaziale Ion Popescu Voitești, prin finanțarea Companiei Naționale de Investiții, am reușit și este în execuție să facem o sală de sport cu 102 locuri”.

Primarul a menționat că echipa din primărie și Consiliul Local și-au adus aportul în realizarea tuturor acestor investiții.

Vizualizări: 2,272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: