Politică

Anunță că Iordache nu o să câștige nici măcar primăriile din localitățile mici!

Strategia pe care a adoptat-o omul de afaceri, Ion Iordache, la cârma Partidului Național Liberal Gorj este una pierzătoare. După ce fostul senator Ion Rușeț i-a atras atenția în urmă cu puțin timp că un partid nu se conduce precum o societate comercială, acum a venit și rândul social democratului, Adrian Rovența, să afirme că strategia lui Iordache este una sortită eșecului. Rovența nu crede că în acest ritm liberalii pot câștiga administrațiile din comunele mici, iar la Târgu Jiu nici măcar nu ar trebui să viseze.

„Ideea este în felul următor, domnul Iordache a greșit strategia, prin tipul de abordare pe care îl are gen AUR și Șoșoacă nu are nicio șansă să câștige nici localități mai mici, ce să mai vorbim de Municipiul Târgu Jiu”, a declarat social democratul, Adrian Rovența.

Impunerea lui Ion Iordache la cârma PNL Gorj, nu a fost o idee tocmai inspirată a liderilor de la centru. Goana după puterea absolută l-a orbit pe Iordache, acesta fiind predispus la "sacrificii" de orice fel, doar pentru a ajunge să taie și să spânzure în județ. 

Vizualizări: 2,919

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: