Eveniment

Polițist acuzat că sărută copiii din sat

Un polițist din Gorj este acuzat că ademenea copiii din sat cu cadouri și le cerea să-i spună cât de mult îl iubesc, dezvăluie Libertatea. 

Mama unui băiat de 12 ani l-a reclamat pe polițist, după ce fiul i-a povestit că agentul l-a sărutat pe buze și l-a mângâiat în zona intimă. 

 

Polițistul în vârstă de 36 de ani, căsătorit, tatăl unui copil de 5 ani, lucra în cadrul Inspectoratului de Poliție Vâlcea, însă locuia în județul Gorj, unde s-au petrecut faptele.


Publicația relatează mai multe episoade din care rezultă o apropiere nefirească a polițistului față de băieți din sat, chiar dacă nu s-a ajuns la acte sexuale. Unuia de 12 i-a cumpărat bicicletă și telefon, îi scria zilnic cât de mult îl iubește, venea la el la poartă pentru a sta de vorbă, îl căuta la școală.

Pe 30 mai 2022, polițistul s-a întâlnit din nou cu băiatul în spatele școlii din sat. De această dată, agentul l-a filmat pe băiețel în timp ce îl chestiona. „În înregistrare se observă minorul cu bicicleta lângă un zid în timp ce este filmat și chestionat de inculpat cu privire la intensitatea afecțiunii față de acesta, cât de mult îl iubește, cât de mult ține la el, dacă ar renunța la el (…) ipostază care surprinde un copil inocent, dezorientat, pus într-o situație inedită căreia cu greu îi face față și pe care nu are capacitatea de a o înțelege, încurcându-se practic în răspunsuri și răspunzând afirmativ datorită incapacității de a se descurca în fața acestei abordări, a unui adult care îl manipulează și îl domină psihologic”, au constatat procurorii în urma analizării filmării.

În cele din urmă, băiatul i-a povestit tatălui său, părinții lui fiind despărțiți. Tatăl a anunțat-o pe mamă, cerându-i să anunțe poliția. Femeia a discutat cu fiul ei, apoi a mers la poliție și l-a reclamat pe agent.

Când polițiștii au descins la el acasă, l-au găsit cu un băiețel de 7 ani, pe care l-a luat în weekend, să îi ofere câteva zile frumoase. Polițistul recunoaște că a dormit cu copilul în pat, în timp ce soția și copilului lui erau în altă cameră, dar că a fost un gest părintesc.

Povestea AICI.

Vizualizări: 2,330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: