antiVirale

Ea este purtătoarea de cuvânt a jandarmilor

Ramona Pop, persoana din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj care ținea legătura cu presa, apare în clipuri provocatoare pe site-uri pentru adulți. Ramona Pop se stropește cu lapte și se unge cu frișcă în imaginile de pe respectivele site -uri.

Cazul a fost semnalat pe linie internă, în Jandarmerie și MAI, fiind declanșată o anchetă, dar între timp imaginile s-au ”scurs” în presă, fiind postate de site -ul strictsecret.ro.

Imaginile apar pe două site-uri, iar fotografiile cu persoana din imagini pot fi cumpărate chiar și acum. Ancheta va stabili, cel mai probabil, cine încasează acești bani. Wamflix.com este un site unde se postează filme cu diverse fetișuri.

Fotografiile se vând cu 6 dolari bucata, fiind postate acum 15 ani. Nu se știe cine încasa banii, dar este cert că unele persoane profitau de aceste imagini, acesta fiind și motivul pentru care nu au fost șterse.

Conducerea Grupării Mobile de Jandarmi Cluj, prin comandantul Florin Clițan spune că în imagini ”este posibil să apară o angajată a Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, plt.maj. P.R., care a îndeplinit temporar atribuţii pe linie de relaţii publice, precizăm faptul că la nivelul unităţii s-a constituit o comisie pentru verificarea de îndată a aspectelor în cauză.

Din primele verificări a rezultat faptul că aceste imagini pot data din anul 2006, doamna P.R. fiind angajată ca subofiţer din anul 2007.

În prezent, doamna P.R. nu îndeplineşte atribuţii pe linie de relaţii publice şi se găseşte în concediu de odihnă, urmând a se clarifica dacă aceste imagini îi aparţin şi modalitatea în care au ajuns în spaţiul public. Din declaraţiile acesteia, rezultă că imaginile au fost publicate fără acordul său, urmând a depune o plângere pentru a se stabili modalitatea prin care i-a fost accesat dispozitivul electronic în care păstra acele imagini. 

Reafirmăm că la nivelul instituţiei susţinem dreptul la viaţă privată al angajaţilor, dar, în acelaşi timp, nu vor fi tolerate comportamentele care aduc atingere onoarei şi demnităţii militare”, se arată în mesajul trimis de colonelul colonelul Clițan Sebastian Florin.

Vizualizări: 6,599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: