antiVirale

Mira cântă în noaptea dintre ani la Târgu Jiu

Va fi spectacol în noaptea de Revelion la Târgu Jiu. Mira le va cânta tinerilor din oraș. “Ne vedem în seara de Revelion în Piața Prefecturii din Târgu Jiu”, a spus tânăra artistă, de loc din Rovinari.

“Vă invităm să ne fiți alături, în Piata Prefecturii, pe 31 decembrie, începând cu ora 21:00, la un spectacol incendiar, cu multe alte surprize pe care le vom dezvălui în zilele următoare”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

2021 a fost un an bun pentru Mira, care a lansat piesa „Nave spatiale”, o piesă atipică, dar cu un vibe bun și care a prins repede. Tot în 2021 Mira și-a anunțat fanii că va lansa și un al 2-lea album care va fi unul doar cu colaborări și este deja în lucru. Primul single intitulat „Cheia inimii mele”, în care se reface parteneriatul de succes cu DJ Project, a devenit un real hit fiind difuzat pe aproape toate posturile de radio și televiziune zi de zi spre bucuria fanilor.

În 11 noiembrie frumoasa artistă le-a făcut o nouă surpriză fanilor și a postat pe canalul ei de Youtube un colind alături de mama sa, Aurelia Cimpoieru intitulat „Dragă moșule”, videoclipul oficial fiind lansat pe data de 1 decembrie. 

În data de 16 noiembrie, Mira a lansat cel de-al doilea single de pe viitorul album, „Deziubește-mă”, o colaborare mult așteptată cu cântărețul Mario Fresh. Piesa a strâns peste 500.000 de vizualizări pe YouTube în doar 24 de ore.

Vizualizări: 2,204

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: