Actualitate

După o "iarbă" proastă, CEO se vede înfloritor de la București! 

Unul dintre secretarii de stat din Ministerul Energiei, Dan Drăgan, spune că a muncit un an și jumătate la restructurarea Complexului Energetic Oltenia. Într-un interviu la InvesTenergy, acesta arată că e chiar foarte mulțumit. Nu știm ce fumează dl Secretar de Stat, însă, până acum au pierdut șase grupuri energetice, după numărătoarea sindicală și nici măcar microhidrocentrala de la Turceni nu a fost modernizată, așa cum a scris și dumnealui în Planul de restructurare și, în general, n-a răsărit nimic în locul grupruilor și carierelor deja închise.

”Sunt bucuros”

Redăm mai jos declarațiile acestuia: 

”Pe parte de companii, aș dori să mă refer, în primul rând, la munca de un an și jumătate la planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia (CEO). Foarte important, se știe foarte bine în ce situație am găsit societatea, sute de milioane de euro au trebuit angajate pentru a se evita falimentul," a declarat Dan Drăgan. 
Realizați că" geniile"au ajuns să numească "muncă", ceea ce de fapt este un genocid economic. Mulțumim cerului că existați! Acesta continuă elucubrațiile, fără pic de jenă:
"Procesul de restructurare este în desfășurare conform planului aprobat de Comisia Europeană, în urma unui proces complex de analiză și evaluare la nivelul serviciilor Comisiei Europene a Planului de restructurare al CEO. Ministerul Energiei s-a implicat activ în acest proces care a condus la decizia favorabilă a Comisiei și aprobarea implicită a Planului de restructurare, care conține un program investițional ambițios de diversificare a portofoliului societății prin trecerea de la cărbune la capacități cu emisii reduse de carbon," susține Dan Drăgan.

Acarianul probabil se afla în poziția ghiocelului când relata toate aceste dulcegării. Apropo de emisii și comisii, ălora de la Inves Tenergy nu le-a dat prin cap să-l întrebe cum justifică importul de energie impus de UE, din Ucraina? Nu de alta, dar ucrainienii produc fix pe cărbune!! Păcat de planeta asta, să suporte emisiile acceptate de comisiile! 
Hai să vedem ce mai debitează:
"Sunt bucuros că astăzi avem contractele semnate pentru noile capacități de producție care vor fi dezvoltate în cadrul acelor Societăți special create pentru investiții (SPV-uri) pe care CE Oltenia le-a creat cu investitori privați. Avem contracte de 730 MW semnate pentru parcurile solare, cel pentru centrala de 475 MW de la Turceni și urmează semnarea contractului, în perioada imediat următoare, pentru centrala de 850 MW de la Ișalnița”, a declarat el.
Mda. Am luat o pauză fiindcă nu mă puteam opri din aplaudat. Glumesc, evident. Ideea este că, ăsta, într-un moment de ejaculare neuronală, chiar crede că România este populată doar cu idioți! Păcat. 
P.S. Fac un apel la "liderul răsboinic" să facă un "memorandum" și să boicoteze sediul PNL. Apoi să-l înmâneze pe "memorandum", cu mare fast, celor de la PSD care la rândul lor să-l ducă în dinți la Ministerul Energiei, reprezentat de PNL!!! Pfoaaaiii…îi surprindeți mai tare decât ne-ați surprins pe noi! Amin! 

Vizualizări: 3,249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: