La modă

Cât costă primul hybrid  Dacia Jogger

Dacia a dezvăluit publicului noul model Jogger Hybrid, cea mai versatilă mașină din oferta producătorului autohton.

Dacia a dezvăluit recent specificațiile noului Jogger Hybrid 140, primul său model care va folosi un propulsor hibrid. „Cea mai accesibilă mașină de familie hibridă de pe piață”, va fi disponibilă începând cu luna ianuarie a anului 2023, iar prețurile au fost deja stabilite, anunță ProMotor.

Noul Jogger Hybrid are un preț de pornire de 24.600 de euro  în Franța unde versiunea de bază a lui Jogger costă 16.990 de euro. În România, cel mai ieftin Jogger are un preț de pornire de 16.490 de euro dar nu s-au anunțat prețuri pentru Jogger Hybrid în configuratorul pentru România.

Bateria are o capacitate de 1,2 kWh și este amplasată în locul roții de rezervă, deci nu va mânca din spațiul pasagerilor. Dacia spune că frânarea regenerativă și capacitatea înaltă de recuperare a energiei a baterie de 1,2 kWh oferă posibilitatea de a rula în oraș în mod 100% electric până la 80% din timp. Conform celor comunicate de producător, Jogger Hybrid poate parcurge peste 900 de kilometri cu un singur rezervor, mai anunță sursa citată. Comenzile se vor deschide în luna ianuarie, iar primele comenzi vor fi livrate în luna martie a anului 2023.

Vizualizări: 888

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: