Social

Dunărea Brăila se impune la Târgu Jiu după un joc echilibrat 

CSM Târgu Jiu a fost învinsă de Dunărea Brăila, scor 28-32, la pauză 19-18, într-un meci care a contat pentru etapa a 13-a din Liga Florilor Mol. Alexandra Maria Gavrilă-Frățilescu a fost cea mai bună marcatoare a echipei noastre, cu 10 goluri. După acest meci, la finalul turului, CSM Târgu Jiu ocupă locul 10 în Liga Florilor, cu 12 puncte acumulate. 

Miercuri, în ultimul meci al turului de campionat, CSM Târgu Jiu a dat o replică consistentă echipei din Brăila, o altă reprezentantă a României în grupele EHF. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a dominat prima parte a meciului, fiind echipa care a dictat ritmul partidei. Gorjencele au intrat la pauză cu un avantaj minim, scor 19-18, deși au avut câteva ocazii clare de a marca și de a marii diferența pe tabelă după primelor 30 de minute de joc. În repriza secundă, handbalistele gorjene au jucat în mare parte de la egal la egal cu mult mai experimentata grupare din Brăila, care s-a desprins târziu pe tabela de marcaj, reușind să câștige partida, scoru final fiind 32-28 pentru gruparea oaspete, la capătul unui meci în care CSM Târgu Jiu a avut o cu totul altă exprimare în teren față de partida cu Malaga, iar Liviu Andrieș a remarcat acest lucru la conferința de presă. 

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Astăzi am avut o evoluție bună, încheiată din păcate cu o înfrângere. Pentru modul în care s-au prezentat, pentru atitutinea pe care au avut-o în teren nu am ce să le reproșez. Dacă am fi avut aceeași atitudine cu Malaga, sigur era alt rezultat. Dacă vom avea aceeași determinare în meciurile viitoare din campionat, atunci sigur ne putem îndeplini obiectivul din Liga Florilor”

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva(11 intervenții), Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu(1 intervenție/7m)– Bianca Ștefania Chiriță 1g, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 10g, Andreea Mihart, Ira Zinatullina 1g, Andreea Chiricuță 5g, Laura Moldovan 3g, Ana Maria Lopătaru, Florența Ilie 3g, Iuliia Andriichuk 2g, Ana Cătălina Ciolan 3g, Sabine Klimek. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

 

 

Vizualizări: 361

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: