Social

2024, anul proiectelor importante pentru orașul Novaci

Nu își permit să bată pasul pe loc! Constructorii care au reușit să obțină proiecte în orașul Novaci lucrează chiar și în plină iarnă. Ce-i drept, recunosc reprezentanții administrației locale, lucrările se desfășoară, în mare parte la interior. 

Cel puțin trei proiecte, importante pentru comunitatea din orașul Novaci, vor fi finalizate până la mijlocul acestui an, dă asigurări primarul Dumitru Leuștean.

„Lucrăm încă din data de 3 ianuarie, dar ne adaptăm la condițiile meteo. De exemplu, la lucrările civile se lucrează la interior, unde sunt tunuri de căldură, la canalizare selucrează în condiții normale, deci fiecare constructor se adaptează în funcție de vreme. Toate proiectele sunt importante, în special cele trei proiecte care sunt pe POR pe care ne-am angajat să le finalizăm în prima jumătate a anului. Suntem în grafic și sunt convins că vor fi finalizate la timp. Este vorba despre Centrul de Artă și Creație, este vorba despre Centurul de tineret, pasaj pietonal și loc de joacă și rețeaua de transport în comun”, a declarat Dumitru Leuștean, primarul orașului Novaci.

 

Vizualizări: 603

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: