Social

Doi tineri din Gorj, premiați la Gala Tinerilor din România

 Doi tineri din Târgu Jiu au fost premiați la Gala Tineretului din România. Evenimentul marchează sfârșitul anului în care orașul lui Brâncuși a fost Capitala Tineretului. Alex Ciuncanu și Rareș Bălănescu s-au făcut remarcați prin proiecte importante pentru comunitate, iar acțiunile lor nu au rămas nerăsplătite.

Gala a avut loc în incinta Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu și a strâns lolaltă tineri remarcabili și personalitatăți din toate domeniile. Printre premianți s-au aflat și târgujienii Alex Ciuncanu și Rareș Bălănescu.

„Premiile acordate unor proiecte ale tinerilor din România ne arată interesul crescut al tinerelor generații pentru implicarea în problemele comunității și sunt mândru că printre cei premiați sunt și doi târgujieni: Alex Ciuncanu și Rareș Bălănescu. Felicitări și succes în proiectele viitoare”, le-a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. 

Alex Ciuncanu studiază la Facultatea de Medicină din Craiova. El a coordonat o campanie de donare de sânge, care s-a dovedit a fi un real succes și un exemplu pentru alți tineri de vârsta lui. 

 

Vizualizări: 1,791

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: