Social

Bazele de deszăpezire, verificate de directorul DRDP Craiova 

Iarna nu-i va lua prin surpridere! Bazele de deszăpezire, din zonele montane, au fost inspectate de directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, iar concluzia a fost una singură: drumarii au tot ce le trebuie pentru a acționa iarna aceasta. 

În județul Gorj, șeful DRDP Craiova  a verificat baza de deszăpezire din zona stațiunii Rânca. 

"Am verificat astăzi mai multe baze de deszapezire, în special din zona montană, acolo unde iarna deja și-a făcut apariția. Am vrut să mă asigur personal că bazele sunt pregătite, au stocuri de material antiderapant și, chiar dacă este duminică și afară este vreme bună, deservenții și personalul propriu sunt prezenți în baze și sunt pregătiți să acționeze în cel mai scurt timp în cazul apariției unor probleme cauzate de vreme. Stocurile de material sunt la maximul necesarul pentru această dată, iar toate utilajele din baze sunt perfect funcționale, și aici nu mă refer numai la autovehicule, mă refer și la echipamentele specifice activității de deszăpezire, lame și raspânditor de material antiderapant. 

Baza din Rânca are un stoc de 400 de tone, împărțit în două puncte și are 4 utilaje pregătite să acționeze, pe lângă cele 4 utilaje, mai avem acolo disponibile și 2 autofreze de mare capacitate care sunt utilaje proprii, deservite de angajații noștri.

Le-am atras atenția celor responsabili de activitatea de deszăpezire, șefi de sectie sau de district, că nu voi tolera nici cea mai mică greșeală care poate pune în pericol participanții la trafic.Vreau să fac, din nou, un apel către cei care se deplasează în zonele unde se înregistrează ninsori să nu plece la drum cu autovehiculele neechipate corespunzător pentru iarnă", a anunțat Directorul Regional al DRDP Craiova, Calin Cosmin, după inspecția bazelor.

Vizualizări: 338

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: