Social

A murit lăutarul Gică Giurcă

Gică Giurcă, lăutarul de 41 de ani din Iezureni, care s-a spânzurat, vineri, și-a dat ultima suflare pe patul de spital. Acesta s-a aflat internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Târgu Jiu, acolo unde a fost dus în stare gravă. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Duminică seara Gică Giurcă a decedat.

Moartea lăutarului gorjean a întristat pe toți cei care l-au cunoscut. Apropiații susțin că o depresie în dragoste l-ar fi îmăins spre gestul necugetat. Pe pagina sa de Facebook, mesajele de condoleanțe curg râuri. 
„Dumnezeu să te ierte iubirea mea de ce ne ai lăsat singure,tu erai un om plin de viata nu stiu de ce ai facut chestia asta te iubesc si te voi iubi toata viata”,  este mesajul postat de soția sa, de care se despărțise recent. 
„Mult prea de vreme și nu ca așa ai vrut tu ca așa devenisei un om care nu își mai vedea viața ca fiind un lucru bun, mult prea târziu ca sa mai putem face ceva ca sa te putem ajuta. Ai vrut sa fi lângă Mamaia ,dar nu te ai gândit ca Mamaia nu ar fi fost bucuroasa sa te vadă așa ,mult prea târziu ca sa mai vezi cui ii pare rău si cui nu ,ai fost mereu un om bun si toată lumea vedea asta numai tu nu ai vrut sa vezi ce om bun erai ,te iubesc si mereu o sa fi in inima mea. Te iubesc si sper sa ai grija de mine așa cum ai făcut o mereu”, a postat Denisa, fiica lui Gică Giucă.

Vizualizări: 3,232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: