Actualitate

Doi sindicaliști s-au bălăcărit ca la ușa cortului

Nu mai este nicio noutate că mișcarea sindicală din cadrul Complexului Energetic Oltenia este fărămițată și fiecare lideraș este prin tolba unui partid politic sau apropiat de diferite grupuri de interese.

Tocmai pentru că nu mai sunt pe aceeași lungime de undă, reprezentanții salariaților nu ezită să-și spele rufele în public și să-și aducă jigniri care nu pot fi reproduse. De această dată, mărul discordiei a fost reprezentat de suma pe care minerii și energeticienii ar trebui să o achite către Casa de Avocatură care se ocupă de procesele pe care foștii angajați ai CEO le au cu compania energetică.

Vasile Tivig a spus că suma pe care trebuie să o achite oamenii (n.r. - 500 lei) este foarte mare, fapt ce a provocat furia lui Constantin Crețan, sindicalistul care a organizat aceste întrevederi. Crețan i-a explicat prima dată lui Tivig că cei de la Casa de Avocatură au doar comision de succes pentru acest procese, după care i-a livrat carne în frigider.

În momentul de față, câteva mii de foști angajați au apelat la ajutorul avocaților pentru a încerca să-și recâștige anumite drepturi financiare. Până când vor reuși acest lucru însă, sindicaliștii pot să se înjure în continuare pe Facebook, mai ales că vine iarna, iar unii dintre ei nu și-au făcut provizii, însă Crețan pare dispus să le umple frigiderul la toți.

 

Vizualizări: 1,585

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: