Actualitate

Val de angajări la primării

Mai multe primării din Gorj fac angajări în această perioadă.

Primăria comunei Mătăsari organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei de inspector, în cadrul Serviciului de contabilitate, impozite şi taxe, urmărire contracte şi achiziţii publice.

Candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă şi vechimea minimă în specialitatea studiilor de şapte ani.

Dosarele se depun la sediul primăriei până la data de 19 septembrie 2023. Proba scrisă va avea loc pe data de 4 octombrie, ora 10:30.

Primăria Rovinari organizează un concurs de recrutare pentru ocupara funcţiei de consilier, grad superior, în cadrul Compartimentului de Transparenţă Decizională.

Pentru a se putea înscrie la concurs, candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă şi vechime în muncă de minimum şapte ani.
Dosarele se depun până la data de 18 septembrie. Proba scrisă va avea loc pe data de 29 septembrie, ora 11:00. Data şi ora probei interviu vor fi comunicate ulterior.

Primăria Comunei Bengeşti-Ciocadia organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei vacante de consilier juridic, clasa I, grad superior, în cadrul Compartimentului Juridic.

Pentru a se putea înscrie la concurs, candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe juridice, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe juridice. Vechimea minimă în specialitatea studiilor: 7 ani.

Dosarele se depun până la data de 6 septembrie 2023. Proba scrisă va avea loc pe data de 19 septembrie, ora 10:00. Data şi ora probei interviu vor fi comunicate ulterior.

Primăria Comunei Baia de Fier organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei de consilier, clasa I, grad debutant din cadrul Compartimentului Secretariat, informare, relaţii cu publicul, resurse umane, arhivă.

Pentru a se putea înscrie la concurs, candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Ştiinţe economice sau Ştiinţe juridice. Vechimea minimă în specialitatea studiilor nu e necesară.

Dosarele se depun până la data de 12 septembrie. Proba scrisă va avea loc pe data de 25 septembrie, ora 11:00. Data şi ora probei interviu vor fi comunicate ulterior.

Primăria Comunei Bustuchin organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea postului de inspector, clasa I, în cadrul Compartimentului Financiar Contabil, Impozite, Taxe locale, Achiziţii Publice şi Fonduri Europene. 

Pentru a se putea înscrie la concurs, candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe economice şi vechimea minimă de 7 ani. Postul presupune normă întreagă.

Dosarele se depun până la data de 4 august 2023. Proba scrisă va avea loc pe data de 18 august 2023, ora 10:00. Data şi ora probei interviu vor fi comunicate ulterior.

Vizualizări: 1,086

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: