Politică

Deputat PSD: Toți membrii PNL Târgu Jiu încap într-un autoturism

„Extrem de improbabil ca să nu zic de domeniul fantasticului!” Așa a comentat un parlamentar social-democrat declarația liderului PNL care a spus că are trei persoane care l-ar putea învinge pe actualul primar de la Târgu Jiu.

În realitate, subliniază deputatul Claudiu Manta, la Tele3, membrii PNL Târgu Jiu încap într-un autoturism de „mulți și puternici” ce sunt. Comentariile lui Manta vin în contextul în care liberalii au parte de o infuzie de optimism sau „vrăjeală”, pe înțelesul senatorului Ion Iordache.

„Mi se par hazlii aceste sondaje. O încercare patetică a lui Ion Iordache de a ține puținii membri din PNL lângă el. Să nu pară așa dramatică situația din partid. Membrii PNL Târgu Jiu încap într-un autoturism, iar membrii PNL Gorj încap într-un microbuz. Din păcate, pentru domnul Iordache, odată cu ultimele plecări ale primarilor, am exagerat cu numărul de membri care i-au rămas în partid. Are un mod de conducere dictatorial, josnic și asta au subliniat și colegii domniei sale, oameni care l-au susținut în PNL. Cred că se aplică vechiul proverb că cine sapa groapa altuia, pică singur în ea. Sondajului nu îi dau prea mare valoare”, a declarat deputatul PSD, Claudiu Manta.

În sondajul care a ajuns în spațiul public dinspre PNL, social-democrații au 34,4%, iar liberalii 27,6%. Deputatul Manta crede că diferența dintre cele două partide e mult mai mare. „PSD are 40-45%”, a mai spus Manta. „Să spui că oricine dintre Victor Banța, Iulian Popescu și Robert Filip poate să-l bată pe actualul primar în funcție, pe Marcel Romanescu, mi se pare extrem de improbabil să nu zic de domeniul fantasticului”, a mai adăugat Manta.

 

            

Vizualizări: 1,519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: