Politică

Val de primari, președinți de filiale și consilieri județeni părăsesc PNL

PNL, prin politica păguboasă și modul ignorant în care și-a tratat membrii în ultimii ani, pierde tot mai mulți primari, consilieri și chiar filiale întregi care pleacă spre PSD, în căutarea unor echipe mai puternice, care să le poată susține proiectele. Oameni cu experiență în administrație, aceștia au nevoie de sprijin de la centru, ajutor de care nu au beneficiat. Situația este similară și altor Județe din tara, inclusiv la Gorj.

PSD Olt a anunțat astăzi că doi primari, patru președinți de filiale și cinci consilieri județeni vor susține echipa PSD Olt.

"Bine ați venit în echipă! 

Munteanu Paulică, primar Iancu-Jianu, Marijana Trepăduș, primar Șopârlița, Florin Homorean, președintele PNL Slatina, Cristian Pavel, președintele PNL Caracal, Miruna Vulcănescu, președintele PNL Piatra-Olt, și consilierii județeni, Sorin Ciucu, Ion Voicu, Gabriel Nicolescu, Gheorghe Bujgoi, Ionel Crușoveanu sunt oameni de administrație, cu experiență în dezvoltarea comunității locale și județene, conectați la realitatea zilelor noastre și care înțeleg așteptările oamenilor.

În discuțiile de astăzi, aceștia și-au exprimat dorința de a susține echipa politică a PSD Olt, la următoarele alegeri, și de a fi parte în proiectul nostru de dezvoltare a județului Olt.", se arata într-un comunicat al PSD Olt, publicat pe pagina oficiala a filialei.

Vizualizări: 1,574

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: